Входните врати за вас

Търсите входна врата за вашия дом или офис. Първо разберете какво трябва да търсите и след това вижте нашите предложения.

Синтетично покритие на врати

Свикнали сме две трети от заобикалящият ни свят да е изкуствено направен и до известна степен това си има своето разбираемо обяснение. Използвайки естествените природни ресурси, всички трябва да се замислим, колко вреди на насаме на заобикалящата ни среда. Така например тръгвайки да купуваме врати за дома от естествен материал, винаги трябва да изниква и съвестната ни и отговорна позиция. Винаги може да внесем елегантност, стил и изискан уют в помещенията залагайки на избора на врати от синтетични покрития.

На вниманието на всички заинтересовани, синтетично покритие за врати еедин добър продукт, с ефектен дизайн, здрава структура, атрактивни цветове и не по-маловажно достъпни цени. Тази новост на пазара е истински хит в сериите, които освен обичайните стандартни неща предлагат зашеметяващ фурнир, изключително сходство с дървесна кора и разнообразие от модни цветове.

Сред основните цветове в гамата могат да се открият невероятни предложения за вътрешни интериорни врати, подходящи за различни помещения на домове, офиси, магазини. Разликата им с други модели врати е единствено в това, че не могат да се инсталират в апартаменти като входни врати или на места, с известна влажност на въздуха или резки колебания в температурата. Богата гама от форми, дизайн и цвят предлага и на най-претенциозните клиенти да намерят своята врата за дома.

Характерно за интериорни врати със синтетични покрития е това, че имат завършващ пласт от лак, широка цветна палитра от ламинати, високото качество и това е представено сред всички модели.

Интериорни врати със синтетични покрития представляват привлекателна гама за онези клиенти, които не приемат компромис с цена и качеството на продуктите.

Материалите, с които се изработват новите интериорни врати за дома са обгърнати от порта декор фурнир, който допринася за функционалните качества на продукта. Могат да се намерят и модели от евкалиптово дърво, класически дизайн, висок стандарт, елегантност, висока трайност, надеждност, рафинирана технология и всичко това ги прави така популярни.